Aktuelt

Marianne Løvås Sagerup er ny partner i Selmer

Publisert

Bilde Marianne

Marianne har lang fartstid som forretningsadvokat, og har corporate M&A som sin kjernekompetanse. Hun har ledet en rekke store transaksjonsprosesser på tvers av industrier, og har i tillegg bred erfaring som rådgiver innen venture og private equity.

I tillegg til å være advokat, er Marianne autorisert finansanalytiker med en Executive MBA i finans fra NHH. Som kombinert forretningsadvokat og finansanalytiker, jobber hun i grensesnittet mellom jus og mer kommersielle forhold knyttet til eksempelvis corporate finance og verdsettelse.

Co-founder av Styrelisten

Marianne har et særlig engasjement for økt mangfold i næringslivet, og er en av grunnleggerne av Styrelisten, et pro bono-selskap som jobber for økt synliggjøring av kvinnelige styrekandidater. Siden etableringen i 2017 har selskapet bygget opp en database med over 500 styrekandidater, som matches med selskaper som ønsker tips til kvalifiserte kvinner utenfor eget nettverk.

Jeg er glad og takknemlig for at Selmer har gitt meg tillit, og ser frem til å jobbe i et firma med så mange flinke og dedikerte medarbeidere. For meg er Selmer en perfekt match, særlig med tanke på kompetansen innen PE/venture. Selmer er dessuten kjent for sitt hyggelige arbeidsmiljø, og det gleder jeg meg til å få være en del av!

Blir sentral i M&A-teamet i Selmer

Managing partner i Selmer, Hans Jørgen Bender, har gledet seg til å ønske Marianne velkommen til Selmer.

Marianne har svært bred erfaring fra transaksjonsmarkedet. I Selmer vil hun få en sentral rolle i M&A-teamet, og hun vil styrke et fantastisk godt team ytterligere. At hun også er utdannet finansanalytiker, passer veldig godt med hvordan vi i Selmer ser jussen i kombinasjon med finansiell forståelse og kommersiell teft. Vi er strålende fornøyd med at Marianne ønsker å bygge sin karriere videre hos oss, sier han.