Forside

At du lykkes er bra for deg og for oss

I Selmer vet vi at vår evne til å utvikle oss som selskap, er et resultat av at menneskene som jobber her får rom til å utvikle seg. For skal man ha gode resultater, må man ha et godt miljø med trygge og kunnskapsrike medarbeidere som tør å utfordre og tenke annerledes.

Møt noen av våre ansatte

Advokat i Selmer smiler i samtale med to advokater.

Mia Nguyen

Advokatfullmektig

Mia jobber som advokatfullmektig i corporate-avdelingen og spesialiserer seg innen selskapsrett og transaksjoner.

Les mer
3 advokater i selmer har en samtale

Håkon Christoffersen

Fast advokat

Håkon har jobbet her siden 2019 som fast advokat i corporate avdelingen, og jobber primært med EU, EØS og konkurranserett.

Les mer

Har vi ledige stillinger legger vi ut informasjon om disse her. Vi tar gjerne imot åpne søknader.

Ledige stillinger

Er du vår nye kollega?

Selmer 04 10 230336

Som et av få advokatfirmaer i Norge har Selmer et eget team av revisorer og økonomer med spisskompetanse innen finans og regnskap.


Analytiker i Selmer

Analytiker i Selmer

Mann i skjorte smiler

Ofte stilte spørsmål

Hva skiller Selmer fra andre advokatfirmaer?

Vi kan ikke snakke på vegne av andre. Men i Selmer har vi en flat struktur, og vi tar ikke oss selv så høytidelig. Flere av våre ansatte sier at arbeidsmiljøet er en av våre aller største styrker.
Vi investerer i talentene våre, og vi har ambisjoner om å ha den beste talentutviklingen i bransjen. Vi tror at om du lykkes, vil Selmer også lykkes.
Sist, men ikke minst, ønsker vi å alltid gi de ansatte noe å glede seg til. Det er stort sett alltid noe på gang i Selmer; alt fra kulturarrangementer, skikurs, padel- og løpetreninger til alpetur og andre sosiale arrangementer. Vi har til og med et eget husband!

Jobber dere i team i Selmer?

I Selmer vil du stort sett alltid jobbe i et team med andre. Vi tror at det å jobbe på tvers av juridiske fagområder, avdelinger, senioritet og profesjon gir bredere og dypere kompetanse enn det én enkelt advokat kan tilby.
Det er også ved å jobbe sammen med andre du lærer mest. Som et av få advokatfirmaer har vi et team med revisorer og økonomer, med spisskompetanse innen finans og regnskap, som jobber sammen med juristene.

Har dere god tilgang til fullmektigsaker?

Som advokatfullmektig i Selmer får du god tilgang til egne saker.
Målet vårt er at alle våre fullmektiger får nødvendig prosedyreerfaring for å oppnå advokatbevilling innen tre år, uavhengig av om du jobber med tvisteløsning, transaksjoner eller annet fagområde.

Jeg ønsker å jobbe med tvist og prosedyre. Er Selmer noe for meg?

De siste årene har Selmer satset på tvist. Som et resultat har vi fått en stor økning i antall tvistesaker – men også større verdier på tvistene.
Som tvisteadvokat i Selmer, vil du bli en del av et eget tvisteteam. Teamet jobber tett sammen med industri- og bransjespesialister på tvers av avdelinger. Som del av teamet vil du få tett oppfølging og faglig oppdatering fra flere erfarne tvisteprofiler.

Våre kontorer