Aktuelt

Selmer-partner Mikkel Vislie får internasjonal anerkjennelse

Publisert

Mikkel Vislie

I årets Chambers Europe Guide rykker Vislie opp til kategorien Senior States People.

Det internasjonale rangeringsbyrået for advokater, Chambers Europe Guide, anerkjenner i år Mikkel Vislie for betydningen han har hatt for eiendomssektoren og eiendomstransaksjoner spesielt, og rangerer ham i kategorien Senior States People.

25 år i eiendomsbransjen

Vislie har jobbet med eiendom i 25 år. Han ble partner i Selmer i 1997 og er spesialisert innen eiendomsutvikling og -transaksjoner. De siste 20 årene har Mikkel særlig arbeidet med utvikling, utleie og finansiering av bolig- og næringseiendom for offentlige og private utbyggere, eiendomsselskaper og tilretteleggere av finansielle investeringer.

Mikkel arbeider for flere av de største eiendomsselskapene i Norge og har vært rådgiver i en rekke store utbyggingsprosjekter, som blant annet utviklingen og utbyggingen av Tjuvholmen, Harbitz Torg, Via og Sommerro-prosjektet.

Mikkel er en sentral bidragsyter for Selmers eiendomsteam og har i årevis jobbet for flere av de største eiendomsselskapene i Norge. Vi er veldig stolte over denne utnevnelsen og er glade for at Chambers gir Mikkel den anerkjennelsen han fortjener.

Managing partner, Hans Jørgen Bender