Aktuelt

Selmer styrker børsteamet med Gabrielle Risøe som ny partner

Publisert

Partner Selmer 010623 SB 8402we B

- Vi har identifisert børstransaksjoner som et satsingsfelt for Selmer de kommende årene. Med rekrutteringen av Gabrielle posisjonerer vi oss for en ny opptur i kapitalmarkedet. Vi er stolte av å kunne ønske henne velkommen som partner i Selmer, sier managing partner i Selmer, Hans Jørgen Bender.

Gabrielle Risøe kommer fra stillingen som den norske Head of Legal i Carnegie – en av Nordens største investeringsbanker. Der har hun jobbet særlig med noteringer, kapitalinnhentinger og obligasjoner. Hun har i tillegg erfaring med et bredt spekter av juridiske områder, som verdipapirrett, selskapsrett, hvitvasking, bærekraft og arbeidsrett.

Gabrielle har solid leder- og styreerfaring fra ulike verv og posisjoner. Som en del av ledergruppen har hun hatt ansvaret for juridisk avdeling, AML, HR kommunikasjon og drift. Hun har sittet i engasjementsutvalget og kredittutvalget, i tillegg til å være sekretær for styret. Hun har også vært styremedlem i det heleide datterselskapet Carnegie Business Management AS og i det juridiske utvalget til Norsk Verdipapirhandlerforening.

Tilbake som forretningsadvokat

Gabrielle har tidligere jobbet som forretningsadvokat, hovedsakelig med transaksjoner. Hun har også arbeidet i DNB både med bank og tvisteløsning. Etter mange år hos Carnegie gleder hun seg til å gå tilbake til rollen som forretningsadvokat og til å starte i Selmer.

- Jeg har hatt gleden av å jobbe i Carnegie i en periode hvor det er gjort et historisk høyt antall egenkapitalmarkedstransaksjoner i Norge. Nå skal jeg ta med meg det jeg har lært for å videreutvikle hvordan advokater arbeider med børstransaksjoner og rådgivningsoppdrag. Selmer har en fantastisk plattform for å kunne tilby et konkurransedyktig ECM- produkt, og målet er at Selmer skal være et førstevalg på børs, avslutter Gabrielle.

Gabrielle starter i Selmer mandag 14. august.