Jobb hos oss

Håkon Christoffersen

Fast advokatOslo

3 advokater i selmer har en samtale

Håkon fikk jobb som fast advokat i corporate-avdelingen i 2019. Han jobber primært med EU, EØS og konkurranserett.

  • EU, EØS og konkurranserett
  • Transaksjoner og M&A

Etter at Håkon kom til Selmer, ble han raskt en del av teamet. Når han ikke er på kontoret, er han mest sannsynlig på fjellet. Vi tok en prat for å høre hvordan han har det på jobben.

Hvorfor startet du i Selmer?

Da samboeren min og jeg flyttet fra Bergen til Oslo, tok jeg kontakt med to venner som jobbet i advokatbransjen. Da de utelukkende snakket varmt om Selmer, ble jeg nysgjerrig. Det gikk bare ti dager fra jeg pratet med en av partnerne til jeg var en del av teamet. Men det er kanskje mer interessant å høre om hvorfor jeg ble værende?

Ja, hvorfor ble du i Selmer?

Miljøet. Folkene og det sosiale er viktig for meg. For mange er arbeidsplassen begrenset til kun det faglige. Her er det mer. Vi jobber tett sammen og blir veldig godt kjent. Det gjør at vi blir gode venner samtidig som vi er kolleger. Her verdsettes meningsbrytninger og vi tør å utfordre hverandre. I tillegg er det fordeler som veldig gode forsikringsordninger og andre ting som man som ansatt setter pris på.

Hva tror du ligger bak det gode miljøet?

I Selmer jobber vi sammen på tvers av juridiske fagområder, senioritet og profesjon. Samtidig tror jeg det aller viktigste for miljøet er når vi kobler av sammen og bli kjent med hverandre på en annen måte. 

Er det en flat struktur i Selmer?

Det vil jeg absolutt si. Vi har blitt et sterkt og godt team som er trygge på hverandre og kommuniserer godt. Vi jobber tett i mitt team, og siden vi ikke er så mange får jeg mye ansvar. Det er både utfordrende og morsomt. 

Helt til slutt, hva er det beste med Selmer?

Det høres kanskje ut som om det er hakk i plata, men jeg må trekke frem det gode miljøet. Det er klart – jeg lærer mye her, folk er dedikerte og svært kompetente. Det er gode pensjonsordninger, helseforsikringer og gode, trygge rammer for alle ansatte. Men det jeg tror er unikt med Selmer er ikke bare at vi jobber bra sammen, vi har det bra sammen også. Og det skal man ikke ta for gitt.