Aktuelt

Selmer styrker skatteteamet med Anders Nordli som ny partner

Publisert

BJERKVIK siri johansen 210224 SB 9133 lowres

Han har skrevet en skatterevisjon om pendlerboliger for stortingsrepresentanter og anses som det fremste talentet på skatterett. Nå blir Anders Nordli partner i Selmer.

Anders Norli har lang erfaring som forretningsadvokat tilknyttet selskapsrett og finans, hvor han er spesialisert innen skatt og avgift. Han har over 13 års erfaring med juridisk rådgivning til både offentlige og private virksomheter, og har i tillegg til sin kjernekompetanse innen sentral bedriftsskatt betydelig erfaring med transaksjoner, olje/gass og fast eiendom.

Nå ser han frem til å starte i Selmer.

Selmer har gjort mye riktig de siste årene med rekruttering av et ungt og fremadstormende partnerskap, sier han. Når jeg nå skulle velge veien videre, ble det avgjørende for meg. Det er et løft og generasjonsskifte jeg ønsker å være en del av.

At Selmer har en stor skatteavdeling med egne klienter, har også vært avgjørende for valget.

Selmers skatteteam har flere egne klienter, uavhengig av det som kommer inn som en del av transaksjoner eller andre oppdrag. Det er veldig spennende og ikke så vanlig i bransjen. Jeg gleder meg også til å jobbe i et stort team igjen, legger han til.

Har jobbet med flere anerkjente saker

I løpet av karrieren har Anders jobbet med flere kjente saker. Som 34-åring fikk han i oppdrag å skrive en skatterevisjon om pendlerboliger og andre ordninger for stortingsrepresentanter, på bestilling av Stortinget. I 2019 var han involvert i en av de største petroleumstransaksjonene som har vært i Norge, da Exxon solgte alle sine norske lisenser til Vår Energi til ca. 41 milliarder kroner. Han var også med på å medprosedere den siste sivile saken i Transocean-sakskomplekset.

I Finansavisens ferskeste advokatundersøkelse trekkes Anders frem som øverst på listen over lovende talenter i skatterett.

I følge managing partner i Selmer, Hans Jørgen Bender, blir Anders sentral for å øke Selmers faglige anerkjennelse innen skatt.

Anders har en lang liste med meritter og prinsipielle saker som er imponerende gitt hans unge alder. Det sier mye om hans kapasitet og anerkjennelse i markedet. Skatt er en helt sentral del av de fleste leveranser i Selmer, og med hans bredde vil han bli involvert i mange tverrfaglige oppdrag, sier han.

Anders Norli starter i Selmer fredag 1. mars.