Aktuelt

Siri Falch-Olsen og Ragnhild Nakling er nye partnere i Selmer

Publisert

Siri og Ragnhild web

– Med rekrutteringen av Siri og Ragnhild skal vi fortsette vår sterke utvikling innen arbeidsrett og bygge opp teamet for offentlige anskaffelser, sier managing partner i Selmer, Hans Jørgen Bender.

  • Arbeidsrett og pensjon
  • Offentlige anskaffelser og statsstøtte

Selmer starter året med signering av to nye partnere. Ragnhild Nakling er ny partner innen arbeidsrett, mens Siri Falch-Olsen er ny partner innen både arbeidsrett og offentlige anskaffelser.

Selmer har allerede et sterkt team innen arbeidsrett, og med flere partnere er det mulig med en betydelig vekst, mener managing partner i Selmer, Hans Jørgen Bender.

- Vi har sterk tro på å fortsette vår sterke utvikling innen arbeidsrett, og er utrolig glade for at Siri og Ragnhild har kommet til Selmer. Siden dette er mitt eget fagområde kjenner jeg de to godt gjennom mange år i bransjen, og jeg vet hva de står for. De er drivende dyktige, og har også verdier som vil passe godt inn i Selmers kultur. Siri vil også styrke vårt team på offentlige anskaffelser, sier han.

Motiveres av en tydelig vekstambisjon

Siri og Ragnhild har lang fartstid som forretningsadvokater, og bistår klienter i både privat og offentlig sektor med løpende rådgivning og tvisteløsning.

Nå gleder de seg til å jobbe med nye og gamle klienter, og til å bli bedre kjent med alle i Selmer.

Vi har alltid hatt et veldig godt inntrykk av arbeidsrettsmiljøet i Selmer, og av firmaet generelt. Selmer kombinerer høy faglig kompetanse med en genuin interesse og forståelse for næringslivet, sier Siri.

I våre øyne er Selmer allerede i toppsjiktet innen arbeidsrett. En tydelig vekstambisjon innen fagområdet motiverer oss, og var en mulighet vi ikke kunne si nei til. Vi gleder oss til å gå i gang, legger Ragnhild til.

Engasjerte formidlere av faget

De siste årene har de to vist et stort engasjement rundt formidling av arbeidsrettsfaget via en egen podcast, Råd om rett. Podcasten har fått mange trofaste lyttere blant både HR-ledere og andre ledere.

De er også erfarne foredragsholdere og underviser jevnlig på Handelshøyskolen BI. Ragnhild utgir sin andre bok om arbeidsrett på Universitetsforlaget i år.