Jobb hos oss

Mia Nguyen

AdvokatfullmektigOslo

Advokat i Selmer smiler i samtale med to advokater.

Mia jobber som advokatfullmektig i corporate-avdelingen og spesialiserer seg innen selskapsrett og transaksjoner.

  • Transaksjoner og M&A

Mia startet i Selmer som trainee og har jobbet som fullmektig i 1,5 år. Hun er en sosial type, spiller padel og sluker TV-serier. Hva kan hun fortelle oss om traineeperioden, folkene og kulturen i Selmer?

Hvorfor søkte du traineeopphold her?

Jeg skal være ærlig og si at jeg søkte hos mange, men Selmer kjente jeg til fra før siden de har mange arrangementer for studenter. Jeg var her blant annet på Selmer PreCamp, og det ga mersmak. Jeg likte det sosiale og det de kunne tilby utenom jobb.

Var traineeoppholdet avgjørende for hvorfor du valgte å bli i Selmer?

Helt klart. Det som skilte seg ut for meg var det sosiale. Folk er inkluderende og imøtekommende, og det er et åpent og trygt miljø her. Det er lett å banke på hos en partner for å spørre om ting eller slå av en prat. Det føles som om folk her genuint bryr seg om hverandre og hverandres liv. Da blir vi godt kjent – på og utenom jobb.

Du hadde skriveplass her. Hvordan var det?

Jeg var nesten ferdig med oppgaven min da jeg fikk skriveplass, så jeg fikk dessverre ikke utnyttet det så mye som jeg kunne. Men jeg fikk mye hjelp mot slutten, i tillegg til stipendet Selmer utbetaler til dem med skriveplass. Det kom veldig godt med.

Så langt, hva liker du best med å jobbe i Selmer?

I tillegg til menneskene, liker jeg at vi får mye ansvar raskt. Som advokatfullmektig opplever jeg at jeg blir involvert i sakene og at jeg får kommunisere med klientene. Da lærer man mer og raskere, får mer motivasjon og ekte eierskap til det man gjør. I Selmer blir vi involvert hele veien. Sånn sett får man lynopplæring i faget.