Arrangementer

VC-treff på FOMO i Stavanger: Selmer tar temperaturen på venturemarkedet

Påmelding

Meld deg på her

Når

11:30 - 13:15

Hvor

FOMO

Grenseveien 21

Pris

Gratis

Vi tar temperaturen på det norske VC-markedet. Hva ser venture-investorer etter i 2024, og hvordan kan VC-aktører best posisjonere seg i et krevende marked? Vi stiller med lunsj, spennende innledere og paneldebatt med representanter fra sentrale markedsaktører.

  • Seminar

Program

11:30-12:00

Meet & greet med lunsj

12:00-12:20

Innlegg v/ Kjartan Rist: Int. investores preferanser i det norske VC-markedet 

Kjartan er co-founder i London-baserte Concentric, og har over 20 års erfaring som gründer, investor og rådgiver innen VC. Han har god oversikt over helheten i VC-markedet, og skriver jevnlig artikler i Forbes med et internasjonalt blikk. Kjartan kommer for å snakke om hva som kjennetegner selskaper som klarer å hente penger i dagens marked, og hvilke strategier og fokus som vil vinne investorenes gunst i 2024.

12:20-12:40

Innlegg v/ Selmer VC-partner Marianne Løvås Sagerup: Trender i dagens VC-dealer

Hvilke reguleringer skaper diskusjon mellom partene i dagens markedssituasjon, og hvordan tette gapet? Vi gir også praktiske tips til hvordan selskapet kan posisjonere seg best mulig forut for kapitalinnhenting i et konkurranseutsatt marked.

12:40-12:45

Pause

12:45-13:15

Paneldebatt

Et kunnskapsrikt panel diskuterer forventningene til VC-markedet for 2024. Hva ser investorene etter, og hvordan kan selskapene posisjonere seg for å skille seg ut i et kompetitivt marked?

Paneldeltakere:
- Magnus Kløvstad Langberg, Equity & HY, Pensum Asset Management
- Lene Elisabeth Hodge, Investeringsansvarlig, Nysnø
- Karen Elisabeth Heskja, Direktør strategiske partnerskap, RunwayFBU
- Helge Tveit, EV Private Equity