Forside

Bli en av oss

Vi er alltid på utkikk etter flinke folk. Dersom du ikke finner en passende stilling utlyst, oppfordrer vi deg til å sende en åpen søknad.

Traineeordningen er en av de viktigste rekrutteringskanalene våre, samtidig som studentene er en verdifull ressurs i det daglige arbeidet. Som student i Selmer blir du kjent med arbeidet i et dynamisk advokatfirma med et helt unikt rådgivermiljø.

Åpen søknad

Er du klar for Selmer?

Selmer 050422 1170 web

Ofte stilte spørsmål

Har dere god tilgang til fullmektigsaker?

Som advokatfullmektig i Selmer får du god tilgang til egne saker.
Målet vårt er at alle våre fullmektiger får nødvendig prosedyreerfaring for å oppnå advokatbevilling innen tre år, uavhengig av om du jobber med tvisteløsning, transaksjoner eller annet fagområde.

Jobber dere i team i Selmer?

I Selmer vil du stort sett alltid jobbe i et team med andre. Vi tror at det å jobbe på tvers av juridiske fagområder, avdelinger, senioritet og profesjon gir bredere og dypere kompetanse enn det én enkelt advokat kan tilby.
Det er også ved å jobbe sammen med andre du lærer mest. Som et av få advokatfirmaer har vi et team med revisorer og økonomer, med spisskompetanse innen finans og regnskap, som jobber sammen med juristene.

Hva skiller Selmer fra andre advokatfirmaer?

Vi kan ikke snakke på vegne av andre. Men i Selmer har vi en flat struktur, og vi tar ikke oss selv så høytidelig. Flere av våre ansatte sier at arbeidsmiljøet er en av våre aller største styrker.
Vi investerer i talentene våre, og vi har ambisjoner om å ha den beste talentutviklingen i bransjen. Vi tror at om du lykkes, vil Selmer også lykkes.
Sist, men ikke minst, ønsker vi å alltid gi de ansatte noe å glede seg til. Det er stort sett alltid noe på gang i Selmer; alt fra kulturarrangementer, skikurs, padel- og løpetreninger til alpetur og andre sosiale arrangementer. Vi har til og med et eget husband!

Jeg ønsker å jobbe med tvist og prosedyre. Er Selmer noe for meg?

De siste årene har Selmer satset på tvist. Som et resultat har vi fått en stor økning i antall tvistesaker – men også større verdier på tvistene.
Som tvisteadvokat i Selmer, vil du bli en del av et eget tvisteteam. Teamet jobber tett sammen med industri- og bransjespesialister på tvers av avdelinger. Som del av teamet vil du få tett oppfølging og faglig oppdatering fra flere erfarne tvisteprofiler.

Våre kontorer