Studentmuligheter

Hva med et avbrekk fra lesesalen?

Noen ganger er det godt med en miljøforandring for å tenke klarere og få nye perspektiver. Hos oss får kollokviegruppen din tilgang til lekre og lyse møterom, mulighet for veiledning med en erfaren advokat og dagens middag dersom dere ønsker det.

Book Kollokvierom

Kollokvieveiledningen vår er et tilbud for å hjelpe deg som student med å få en bedre forståelse av fagene på studiet, og for å oppnå gode resultater på eksamen!

Når dere melder dere opp til kollokvieveiledning får dere tilsendt en eksamensrettet oppgave som dere skal sette dere inn i før dere kommer. Vi møtes først for å spise middag sammen før vi går over til selve veiledningen. Der får dere mulighet til å diskutere fremgangsmåter og løsninger, og dere vil å få gode råd fra en erfaren advokat. Veilederen vil gå gjennom oppgaven sammen med dere og legge til rette for diskusjon og spørsmål.

Tinenettside

Hva må dere gjøre før dere kommer?

For å få mest mulig ut av kollokvieveiledningen, er det viktig at dere kommer godt forberedt. Les igjennom oppgaven og relevant pensum på forhånd og noter ned spørsmål som dere ønsker å diskutere. 

Låne kollokvierom uten veileder?

Vi tilbyr kollokvieveiledning, men også mulighet for å låne møterom uten veileder. Dette ligger også som et alternativ inni bookingsystemet, hvor man kan booke rom og spise middag i våre lokaler. 

Når er kollokvierommene tilgjengelige?

Veiledningen holdes på faste tidspunkt i løpet av semesteret, og vil være tilgjengelig tirsdager fra kl 17:00-19:00. 

Bookingen er nå åpen og alle veiledningstimer er lagt ut! 

Slik booker du

Trykk på linken HER