Aktuelt

Selmer lanserer podkasten "Rett sagt", en podkast om arbeidsliv

Publisert

Selmer partnere 181223 SB 8654

- Vi brenner for å formidle arbeidsrettsfaget på en måte som tar det hele ned til de praktiske utfordringene HR-ledere og andre ledere sitter med, sier de nye partnerne i Selmer, Siri Falch-Olsen og Ragnhild J. Nakling


- Vi har allerede drevet med podkast i mange år, og her i Selmer får podkasten ny giv, med kloke innspill fra våre nye kolleger og spennende gjester. Vi kommer til å snakke en del om juss, men først og fremst skal vi gi praktiske og konkrete råd om hvordan ulike situasjoner kan løses, sier Ragnhild.

En ny episode hver uke

Episodene vil fremover slippes hver tirsdag, og varer et drøyt kvarter. I denne ukens episode, og podkastens første, spår Ragnhild og Siri om hvordan 2024 vil utspille seg når det gjelder arbeidsrettslige temaer.

- 2023 var et innholdsrikt år på feltet med flere nye lovendringer, og det kommer flere i 2024. Med Støre-regjeringens fokus på arbeidslivet, må man forholde seg til heltidsnorm, nye krav til arbeidsavtaler og arbeidsgiveransvar i konsern, bare for å nevne noe. Men vi må heller ikke glemme gode, gamle temaer som oppsigelser, sykemeldinger, ferie og nedbemanninger. De vil være like aktuelle i 2024 som i alle andre år, påpeker Siri.

Podkasten Rett sagt finnes der du til vanlig lytter til podkaster, men er også tilgjengelig her.