Jobb hos oss

Analytiker i Selmer

Som et av få advokatfirmaer i Norge har Selmer et eget team av revisorer og økonomer med spisskompetanse innen finans og regnskap.

Mann i skjorte smiler

Våre kjerneområder

Som økonom eller revisor i Selmer er du tilknyttet vårt forretningsområde Finansiell analyse og transaksjonsstøtte og arbeider innen forretningsområdets tre kjerneområder:

Finansiell analyse

Som analytiker får du jobbe med ulike finansielle analyser for noen av Norges mest spennende virksomheter. Vi tilbyr blant annet finansiell modellering, kontantstrømanalyser, investeringsanalyser, sensitivitetsanalyser, regnskapsanalyser og markedsanalyser.

Transaksjonsstøtte

Her får du jobbe med ulike kunderelaterte behov som finansiell selskapsgjennomgang, verdivurderinger og bistand i forhandlinger ved kjøp og salg av virksomheter. Innunder dette ligger prosjektstyring, transaksjonsstruktur, verdivurderinger, finansiell due diligence, forhandlinger, kjøpesumsallokering og regnskapsfaglig rådgivning.

Corporate compliance

Du vil være med i team som gjør finansielle gjennomganger ved granskninger. Du vil også kunne bistå i forbindelse med integritetsundersøkelser (IDD).

Vi er alltid på utkikk etter flinke folk. Dersom du ikke finner en passende stilling utlyst, oppfordrer vi deg til å sende en åpen søknad.

Send åpen søknad

Er du klar for Selmer?

Selmer 050422 1594 web