Studentmuligheter

En smakebit på karrieren

I Selmer tar vi imot søknader løpende fra studenter som ønsker traineeopphold hos oss. Traineeordningen gir studenter mulighet til å få en snikstart på karrieren, bygge nettverk og få innsikt i arbeidshverdagen.

Søk traineeopphold
Selmer karriere 110822 SB 1812

Test forretningsadvokat- og rådgiverrollen

Som trainee i Selmer vil du jobbe med utfordrende og spennende arbeidsoppgaver. Vi er opptatt av å tilrettelegge for din utvikling, og du får mulighet til å jobbe bredt eller spesifikt ut ifra hva du er interessert i. Som regel får du muligheten til å følge en rettsak og du vil ofte jobbe i et tverrfaglig team på store prosjekter.

Du får erfare hva det vil si å være enten advokatfullmektig eller analytiker, og anledning til å prøve ut dine teoretiske kunnskaper i praksis. Du inviteres med på alle våre interne arrangementer og opplæringstiltak.

Under oppholdet får du tett oppfølging fra en fadder og faglig veileder, og ved oppholdets slutt en grundig evalueringssamtale.

Selmer var det første advokatfirmaet jeg møtte som jusstudent, da jeg deltok på Selmer PreCamp. Jeg satt igjen med et veldig godt inntrykk av firmaet og søkte derfor på traineeopphold under ALD. Som trainee trives jeg godt. Etter oppholdet fikk jeg tilbud om skriveplass og stilling som advokatfullmektig, som jeg takket ja til. Det å ha skriveplass har vært en utrolig fin opplevelse. Mest på grunn av de flotte folka. Selv om jeg ikke har startet i jobb enda føler jeg meg inkludert på lik linje som de ansatte. Jeg gleder meg til å komme tilbake til Selmer etter at jeg er ferdig med studiet!

Christine Aspøy, fullmektig i Selmer

Hvordan bli trainee i Selmer?

Vi tilbyr traineeopphold ved både Oslo- og Stavangerkontoret. Lengden på oppholdet er normalt fire uker. 

Interessert?

Vi vil gjerne høre fra deg

Vi er alltid på utkikk etter nye talenter og tar imot søknader løpende i løpet av året. Klikk på lenken under for mer info om hvordan du søker.

Du kan også søke traineeopphold hos oss via ALD sine arrangementer.

Søk traineeopphold