Jobb hos oss

Vi har den beste hverdagen

En sterk påstand, men vi strekker oss hver dag for at det skal være sant. I Selmer har vi et stort faglig spenn med tydelige rådgivere, kompetente fagpersoner, lagspillere og ildsjeler. Vi jobber i team på tvers av juridiske fagområder, avdelinger, senioritet og profesjon. Men det som kanskje er unikt, er miljøet vi har skapt sammen.

Selmer 050422 1513 web

Med en verden i endring trenger vi nytt tankegods

Fordi verden er i rask endring og kompleksiteten i problemstillingene øker, er evnen til å se sammenhenger og helhet drivkraften i alt vi i Selmer gjør. Vi er på evig jakt etter friske perspektiver. Med nytt tankegods fra morgendagens talenter kan vi utvikle oss, se nye sammenhenger og løse problemer på måter vi ikke har gjort før.

Selmer 050422 1388 web
Advokater hos Selmer gestikulerer

At du lykkes er bra for deg og for oss

De som jobber her investerer både tid og sjel i Selmer. Da sier det seg selv at vi skal investere tilbake. I løpet av året gjør vi mye for våre ansatte. Alt fra videreutdanning, fagsamlinger og talentutvikling til Alpeturer, løpetrening, morgenyoga, kulturarrangementer og fester. Vi har til og med et eget husband! I Selmer satser vi på talentene våre. Om du lykkes, vil Selmer også lykkes.

For mange er arbeidsplassen et sted man jobber for så å dra hjem. Her er det mer. Vi jobber tett sammen og blir veldig godt kjent. Det gjør at vi blir gode venner samtidig som vi er kolleger. Her verdsettes meningsbrytninger og vi tør å utfordre hverandre.

Håkon Christoffersen

Advokat i Selmer

Vi ser etter mer enn faglig kompetanse

I Selmer ansetter vi bevisst mennesker med ulik bakgrunn og verdsetter annerledeshet. Det faglige spennet er stort, men vi tror at interessene til folkene våre utenfor jobb tilfører en ekstra dimensjon til miljøet. Derfor har vi blant annet tidligere musikere, idrettsutøvere, naturelskere og politikere på huset, og vi gleder oss til å bli kjent med flere.

Traineeordningen er en av de viktigste rekrutteringskanalene våre, og studentene er en verdifull ressurs i det daglige arbeidet vårt. Som student i Selmer blir du kjent med arbeidet i et litt annerledes advokatfirma med et helt unikt rådgivermiljø.

En smakebit på karrieren

Traineeopphold

Amanda hoset

Vi mener det når vi sier at talentutvikling i Selmer er i en egen klasse. Det forplikter og krever at vi handler hver eneste dag.

Talentutvikling

Talentutvikling

Employee square

Vi tar imot åpne søknader til alle stillinger kontinuerlig. Har vi ledige stillinger legger vi ut informasjon om disse her.

Ledige stillinger

Er du vår nye kollega?

Selmer 050422 0275 liten

Ofte stilte spørsmål

Har dere god tilgang til fullmektigsaker?

Som advokatfullmektig i Selmer får du god tilgang til egne saker.
Målet vårt er at alle våre fullmektiger får nødvendig prosedyreerfaring for å oppnå advokatbevilling innen tre år, uavhengig av om du jobber med tvisteløsning, transaksjoner eller annet fagområde.

Jobber dere i team i Selmer?

I Selmer vil du stort sett alltid jobbe i et team med andre. Vi tror at det å jobbe på tvers av juridiske fagområder, avdelinger, senioritet og profesjon gir bredere og dypere kompetanse enn det én enkelt advokat kan tilby.
Det er også ved å jobbe sammen med andre du lærer mest. Som et av få advokatfirmaer har vi et team med revisorer og økonomer, med spisskompetanse innen finans og regnskap, som jobber sammen med juristene.

Hva skiller Selmer fra andre advokatfirmaer?

Vi kan ikke snakke på vegne av andre. Men i Selmer har vi en flat struktur, og vi tar ikke oss selv så høytidelig. Flere av våre ansatte sier at arbeidsmiljøet er en av våre aller største styrker.
Vi investerer i talentene våre, og vi har ambisjoner om å ha den beste talentutviklingen i bransjen. Vi tror at om du lykkes, vil Selmer også lykkes.
Sist, men ikke minst, ønsker vi å alltid gi de ansatte noe å glede seg til. Det er stort sett alltid noe på gang i Selmer; alt fra kulturarrangementer, skikurs, padel- og løpetreninger til alpetur og andre sosiale arrangementer. Vi har til og med et eget husband!

Våre kontorer